OM OSS

• Harmony Health •

Harmony Health har funnits som enskild firma i över 15 år och har drivits som ett familjeföretag av mig och min man. Vår drivkraft och vårt intresse har hela tiden varit en önskan om att kunna hjälpa andra människor att må bättre. Jag har lång erfarenhet som sjuksköterska och min man är också är intresserad av hälsa, egenvård och människor.

2015 kom vi i kontakt med – vad vi ganska snart skulle förstå – en alldeles speciell egenvårdsprodukt. En smärtlindringsprodukt som förutom den smärtlindrande egenskapen också är antiinflammatorisk och påskyndar läkning ner på cell- och vävnadsnivå. Dessutom till ett pris som faktiskt gör att alla har råd att prova den.

Vi kontaktade det amerikanska företaget BioElectronics som tillverkar produkten och fick rättigheterna till att vara generalagent i Sverige. Smärtlindringsprodukten heter ActiPatch.  Det är gjort många vetenskapliga studier på ActiPatchen och det finns publikationer i flera medicinska tidskrifter.

I samband med detta beslutade vi att satsa på att lansera produkten i Sverige och startade 2015 företaget Harmony Health Sweden AB.

ActiPatch är vår första produkt och vår avsikt är att inom en snar framtid utöka vårt sortiment och ge er tillgång till fler innovativa produkter som gör skillnad i er vardag.

Camilla Rydberg, VD
Harmony Health Sweden AB

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng