Recension av ActiPatch från Roland Björkman, med dr, leg.sjuksköt, fil.kand.

Fin recension av ActiPatch från professionell

Vi fick in en jättefin recension från Roland Björkman (med dr, leg.sjuksköt, fil.kand.) som vi gärna vill berätta om här:

Fallrapport:

Jag är 65 år och körde omkull med motorcykeln på en lerfläck i somras. Fick då en högersidig axelskada som jag till en början nonchalerade. Uppfattade skadan som en muskel- och ledbandssträckning/stukning som borde läka efter några dagar/veckor. Dessvärre blev smärtbesvären bara sämre och jag tog en veckas behandling med antiflogistika (Voltaren). Blev då bättre och kunde sova utan behöva vända mig och “palla upp” med extra kuddar. Men när jag slutade tablettbehandlingen återkom besvären som jag försökte leva med. Räddningen kom när jag på Seniormässan fick vetskap om Actipatchen och beställde en förpackning. Blev inom några dagar smärtfri, vilket var mycket överraskande eftersom jag haft besvären i cirka 6 månader. Har därefter varit besvärsfri.

Vid en senare tennisarm (epikondylit) med klassisk punktformig smärta över muskel-/senfästet på armbågen startade jag behandling med AP. Även då blev jag nästan över natten fri från besvären. Har inte haft några biverkningar/bieffekter av behandlingen, vilket ju är enastående med en sådan effektiv behandling. Har dock använt “hudvänlig” häfta för att sätta fast AP:n istället för de medsända plåstren som jag upplevde som svårhanterbara.

Mvh. //Roland Björkman, med dr, leg.sjuksköt, fil.kand.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng