SmÄRTLINDRING MED

• ActiPatch •

Harmony Health Sweden AB

ActiPatch® är teknologi som utvecklats och säljs av det amerikanska företaget BioElectronics. ActiPatch® säljs för närvarande i över 55 länder. I Sverige är det Harmony Health som är generalagent för BioElectronics och som säljer Actipatch®.

Vi vänder oss till er med akut eller kronisk smärta. Harmony Health Sweden AB startade 2015 och nu slår vi upp portarna på allvar genom att presentera en ny produkt, ActiPatch®, på den svenska marknaden.

Vår första produkt ligger väl inom ramarna för vår målsättning, en smärtlindringsenhet helt utan biverkningar till ett förmånligt pris – ActiPatch®.

Vår målsättning är ni ska få tillgång till unika produkter som gör en skillnad i er vardag. Vi kommer därför att söka vidare efter nya kliniskt beprövade innovativa produkter att utöka vårt sortiment med, så kom tillbaka med jämna mellanrum och läs på vår sida.

Vad är ActiPatch®?

  • ActiPatch® är en ny och kliniskt beprövad läkemedelsfri teknologi i kampen mot kronisk och akut smärta.
  • Denna innovativa teknik är i form av en liten, lätt, bärbar enhet. Enheten avger ett pulserande elektromagnetiskt fält som penetrerar kroppen utan att du känner någonting i de delar av kroppen som behandlas.
  • Denna nya, elektromagnetiska terapi, reducerar akut och kronisk smärta. ActiPatch® lindrar kronisk och akut smärta från muskel- och ledsmärtor, sträckningar, stukningar, artrit, fibromyalgi m.m.
  • Du kommer inte att känna någon hetta, vibrationer eller några sensationer alls när Du använder din ActiPatch®. Det finns inga biverkningar kopplade till användandet av denna teknologi vilket gör den till ett idealiskt alternativ till traditionella sättet att behandla smärta med värktabletter.
  • Du kommer inte bara att känna dig bättre – du blir bättre!
HÄR KAN DU KÖPA ACTIPATCH

• Återförsäljare •

Apotek Hjärtat

Beställ här!

Kronans Apotek

Beställ här!

Apohem

Kommer inom kort!

BESTÄLL HÄR!

Apoteksgruppen

.

Apoteksgruppen

Egenvårdspoolen

.

Egenvårdspoolen

Övriga leverantörer

Du kan även köpa din ActiPatch i flera fristående butiker och hos olika terapeuter etc.

Klicka på länken nedan för att se om det finns någon nära dig som säljer ActiPatch!

Läs mer!

ACTIPATCH

• FÖRDELAR •

Effektiv

Den har kliniskt bevisad smärt- och inflammationshämmande effekt på problemområdet. Upp till fem gånger bättre än traditionella värktabletter.

Långtidsverkande

720 timmars aktiv livslängd med på/av-knapp.

Säker

Säker för diabetiker, reumatiker, personer med pacemaker/metallimplantat, sängbundna och äldre. Kan användas ihop med eventuella läkemedel.

HARMONY HEALTHS E-BUTIK

• Välj variant •

Läs mer och beställ!
ActiPatch Muskel och ledActiPatch Muskel och led

Muskel och led

ActiPatch – Muskel- och ledsmärta

Betygsatt 5.00 av 5
398 kr
ActiPatch RyggActiPatch Rygg

Ländrygg

ActiPatch – Ryggsmärta

Betygsatt 5.00 av 5
398 kr
ActiPatch KnäActiPatch Knä

ActiPatch

För ett aktivt liv med mindre smärta och färre mediciner

Välkommen till webbutiken

VAD KUNDERNA TYCKER

• Recensioner •

Harmony Health har inför julen 2018 skänkt pengar till Giving People som hjälper familjer i Sverige med mat och en liten julklapp till barnen i de familjer som inte har råd nu i juletider.
Harmony Health har inför julen 2018 beslutat att stödja organisationen Giving People.

Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige. Organisationen arbetar med akut hjälp av mat och andra viktiga förnödenheter till barnfamiljer i Sverige.

Organisationsnummer: 802475-9436
Bankgiro: 516-8851
Swish: 123 137 65 24

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng