Konsumentsäkerhet och dina personliga uppgifter

All behandling och användning av dina privata personuppgifter sker i enlighet med personuppgiftslagen (PUL) som trädde i kraft 1998.

Harmony Health Sweden AB lämnar ej ut eller säljer dina personuppgifter till tredje part. Endast i de fall lagen kräver det eller om det krävs för att vi ska kunna fullfölja leverans/avtalet.

Du har som kund/konsument alltid rätt att få information om de personuppgifter som finns registrerade för dig hos oss. Om upplysningarna är felaktiga, oväsentliga och/eller ofullständiga kan du kräva att de korrigeras eller tas bort.

Du har också rätt att få insyn och information om all behandling av personuppgifter som sker hos Harmony Health Sweden AB.

Önskas information, kontakta Harmony Health Sweden AB skriftligen.

Här kan du läsa mer om PUL: www.datainspektionen.se (Nya regler träder i kraft under 2018.)

Cookies

En cookie (eller kaka) är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator. Kakor används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan kan också  användas för att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma kaka. Vi använder cookies för att bland annat funktioner som varukorg, favoriter (önskelista), kassa, anpassning av visningsformat på olika skärmar m.m. ska fungera. Vill du inte tillåta användandet av cookies kan du blockera dessa i din webbläsares inställningar. Dock kommer då webbsidan ha begränsad funktionalitet, du kommer heller inte ha möjlighet att använda webbutiken. Genom att skaffa ett konto och/eller genomföra köp godkänner du att vi använder tekniken med cookies.

Harmony Health Sweden AB
Barnens Byväg 24
444 61 Stora Höga
Sverige

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng