Hur applicerar man ActiPatch?

ActiPatch kommer i tre olika utförande beroende på var du har ont och var skadan sitter.

ActiPatch – Muskel & led

Med denna enhet följer det med tejp för 30 dagar. Tejpen är utformad som plåster och är mycket hållfast. Detta gör att du kan fästa den var som helst på kroppen.

ActiPatch – Rygg

Det följer med ett ryggbälte som är mycket tänjbart och som fästs med kardborrefattning. Ryggbältet kan flyttas upp och ned längs ryggraden beroende på var smärtursprunget eller skadan är.

ActiPatch – Knä

Ett knäskydd följer med om du väljer enheten för knäbehandling. Knäskyddet fästs enkelt med kardborrefattning runt knäet och det finns en ficka att stoppa ned enheten i.

Om kläderna inte är för tjocka kan ActiPatch-enheten även appliceras utanpå kläderna.
Om kläderna inte är för tjocka kan ActiPatch-enheten även appliceras utanpå kläderna.

Ryggbältet samt knäskyddet kan användas utanpå kläder om kläderna är hudnära och inte alltför tjocka. Enheten för muskler och leder som kommer med tejp kan självklart också användas utanpå kläderna. Du kan då med fördel använda till exempel gasbinda att linda fast enheten med.

Det spelar ingen roll åt vilket håll du sätter din ActiPatch. Det terapeutiska området är inom loopen av enheten. Loop-området/slingan bör placeras direkt ovanför ursprunget till smärtan. För att få maximal smärtlindring, bör enheten användas på ett område i taget tills smärtan minskar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng